About Us

Mijn missie? Bemoedigen en inspireren met als doel het creëren van een opgewekte en positieve toekomst voor ons allemaal

Ik voel een persoonlijke gedrevenheid voor thema’s waar bewustwording, humaniteit en milieu centraal staan. Ik schrijf bijvoorbeeld over de passie van mensen, over wat hen bezighoudt, hun dromen, ambities, en ervaringen, verhalen die raken. Ook achter een bedrijf of totstandkoming van een product of initiatief steekt een verhaal. Deze drive zet ik graag in voor mensen en organisaties die – net als ik – met passie en daadkracht het verschil willen maken.

Hoe vertaal je deze ambities naar concrete acties?

Een goed verhaal bouwt de brug tussen een abstract idee en resultaat. Voelde jij je wel eens geïnspireerd na een presentatie met feiten, cijfers en uitleg? Waarschijnlijk niet. Maar als er iemand een goed en authentiek verhaal vertelt, gebeurt er veel meer. Want verhalen sluiten aan bij de manier waarop ons brein informatie verwerkt: met emoties, met beelden die in ons hoofd opgeroepen worden, met mensen, organisaties en initiatieven waarmee we ons kunnen identificeren. Dingen waar wij ons niet mee kunnen identificeren en niet in ons wereldbeeld passen kunnen we ons simpelweg niet voorstellen. Om die reden kan het soms moeilijk zijn om innovatieve oplossingen aan de man te brengen.

Een goede tekst met een sterk verhaal treft doel. In mijn werk draag ik met alle plezier bij en denk mee over de duurzame en maatschappelijk bewuste wereld van morgen. Met mijn creativiteit vertaal ik een nog niet tastbare boodschap in tekst en breng ik communicatie tot leven. Op deze wijze help ik ondernemers graag hun ideeën, dromen en ambities om te zetten naar maatschappelijke impact.

Tevens ben ik de initiatiefneemster van Global Heart; een organisatie met een online magazine, dat zich inzet voor een bewuste, humanitaire en duurzame samenleving.